Avustus- ja erityistuotteet

Plan korut ovat Plan Suomi säätiölle toteuttamamme avustuskorusarja. Tuotteita myydään PlanShop verkkokaupasta ja asiaan sitoutuneiden kello ja kultaliikkeiden kautta. Korujen myynnillä kerätään varoja Plan toiminnan tukemiseen.

Plan-logo

Lue lisää järjestöstä   

 
Andiina korut
tuotetaan Reilun kaupan periaatteiden mukaan. Perulainen Reilun kaupan järjestö Bridge of Hope takaa käsityöläisille reilun korvauksen työstään. Bridge of hope kuuluu World Fair Trade organisaation alaisuuteen.

Perukoru  Fair Trade logo

Upeita eettisesti valmistettuja koruja Perusta (pdf)

Andiina-korut

 
No-Re-Te tuotteet
ovat yhtiömme suunnittelemia ja valmistamia. Koruilla vastustetaan terrorismia kaikissa sen muodoissa. Korujen tuotto käytetään nuorisotoiminnan tukemiseen ja lähtökohtana on terveiden harrastusten tukeminen lapsuusiästä lähtien.

No-Re-Te

Kello & Kulta-lehden artikkeli (pdf)

 
Pelastakaa Lapset Ry
:n riipukset ja pinssit ovat Heimo-Korun valmistamia. Materiaaleina on käytetty kultaa, hopeaa ja pronssia. 

Pelastakaa lapset -koru

Pelastakaa Lapset Ry

 
Kirkon Ulkomaan Avulle
olemme tuottaneet hopeisia ristejä Perusta. Myös nämä ristimallit ovat reilun kaupan periaatteiden mukaisesti valmistettuja. Lue lisää järjestön toiminnasta.

Hopearisti Perusta        Hopearisti Perusta 2

 


 

Kierrätyskorut on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista. Käyttämämme materiaalit hopea, kulta ja pronssi ovat kaikki kierrätysmetalleina uusiokäytetty. Myös ”korukivet” ovat mm. vanhoista kännykän kuorista valmistettua Durat-muovia.

Kierrätysmateriaalista valmistettu koru

Kierrätyskorut-esite

 
Auri Gratia - Kullan kaivajan riipus

Riipukset on valmistettu aidosta Lapin kullasta ja niiden myynnillä tuetaan LKL: n toimintaa ja lisätään liiton näkyvyyttä. Ostamalla riipuksen olet osaltasi mukana tukemassa liiton kampanjointia mm. uuden kaivoslain epäkohtien korjaamiseksi.

Auri Gratia - Kullan kaivajan riipus 

Lisätietoa, sekä tilausohje (pdf)